lauantai 17. heinäkuuta 2010

Tästä se lähtee

No niin, nyt on sitten koiruuksien blogi valmis. Aluksihan minun piti tehdä ihan kotisivut, mutta saamattomana ihmisenä nekin sitten jäi. Noh, ehkä sitten joskus tulevaisuudessa. (: Mutta siis, tämä blogi käsittelee valkoisen ruotsinhirvikoiran ja akitan sekä näiden omistajan elämää ja kommelluksia koiramaailman kiemuroissa, ja myös sen ulkopuolella. Kuulumisien kirjoittelusta vastaa syksyllä lukioon opiskelemaan menevä, kohta 16-vuotias tyttö Liperistä, Itä-Suomesta. Harrastuksiin kuuluvat perus koirien kanssa lenkkeilyn lisäksi koiranäyttelyt/mätsärit, kotitokoilu ja satunnainen verijälki. Plus tietty muut satunnaiset koiramaiset touhut. Ja joskus hirvimetsällä pyöriminen, vaikka se onkin enemmän isän heiniä. Kotona pyörii myös kaksi kotikissaveljestä, mutta koska ne kulkevat pääasiassa omia polkujaan, niiden kuulumisia harvoin täällä nähdään. Blogin nimeksi tuli Tassurallin Taikaa, sillä erittäin luovana ja omaperäisenä ihmisenä nappasin sen foorumilta, jossa ehdotettiin koirien blogille nimiä. Erittäin ovelaa sanoisin. Mutta eikös jokaisen koiranomistajan elämä tunnu jossain vaiheessa olevan melkoista tassurallia, mutta siinä on silti oma taikansa. ;) Osuvampaa nimeä saa siis hakea.

Sen pitempiä esittelyjä en jaksa vielä kirjoitella, ehkäpä jossain toisessa blogimerkinnässä. Jos jollain on muuten jokin koiramainen blogi tai sivu niin vinkkaa, lisään sen mielelläni linkkilistaan! Huomenna suunta käykin kohti Ylivieskaa koiranäyttelyn merkeissä ja Tuike starttaa ensimmäistä kertaa junioriluokassa. Saa nähdä miten käy.

2 kommenttia:

  1. Tämä blogi on iha kätevä ja käypä vaihtoehto kotisivuille. Näemmä Kairakoira jo linkeistäsi löytyy, pitänee linkata teidät kans. :)

    VastaaPoista
  2. Jeps, niin on. :) Kiitos linkittämisestä!

    VastaaPoista