tiistai 27. heinäkuuta 2010

Raitapaita 10 kk

Siinäpä siis pieni poseerauskuva raitapaidasta. Tuike täytti jo viime torstaina 10 kk, mutta vasta nyt sain kuvat ulos kamerasta. Hirmu nopeasti kyllä on aika mennyt, kohtahan neiti täyttää jo vuoden! Luonteeltaan neidistä on tullut hitusen itsenäisempi ja pidättyväisempi, mutta jokainen meille tuleva pusutellaan yhä avoimesti ja tilaisuuden tullen yritetään kammeta syliinkin. Koiranäyttelyssä ynnä muissa koiravaltaisissa tapahtumissa neiti on paljon pidättyväisempi kuin normaalisti, ellei joku sitten tule lässyttämään meidän seurapiiriperhoselle. 8) Tuike on kyllä aika lössykkä akitaksi, se jopa antaa Neelan pomotella itseään, vaikka luulin sen menevän aluksi toisin päin. Akitan jääräpäisyyttä kyllä löytyy, mutta ei niin suurissa määrissä kuin olin odottanut. Ovela tämä neiti kyllä on! Kaikki tilaisuudet omistajan höynäyttämiseksi täytyy käyttää hyväksi. Tuike on hyvin läheisyydenkaipuinen ja vaikkapa aamiaispöydässä pitää vähintään maata omistajan varpaiden päällä. Sohvalla istuessa sama kuvio toistuu, ellei sitten Tuike vaihteeksi tule viereen ja painaa päänsä omistajan syliin. Myös muiden koirien kanssa tullaan juttuun mainiosti, eikä ikäviä kohtaamisia ole sattunut yhtään. Tuike ei kai ole vielä tajunnut olevansa akita. (:

Ja sitten hieman poikkean aiheesta. Sunnuntaina kävin ystäväni luona ja näin samalla tämän pikkusiskon koiranpennun, 9-viikkoisen japaninpystykorva Shiron (on japania ja meinaa muuten valkoista). Tällä pikkujätkällä kyllä energiaa riitti! Valkoinen karvapallo pomppi joka paikkaan ja tervehti jokaista vastaantulevaa ihmistä erittäin riehakkaasti. Itse tykkään kyllä paljon isommista koirista, mutta vitosryhmäläinen kun on niin menköön. :) Shiro oleilee lopun loman ystäväni luona, kunnes pikkusisko palaa taas opiskelemaan. Tätä karvapalloa piti pitää paikoillaan, että olisi edes jonkinlaisen kuvan saanut tästä söpöläisestä. :)

Lauantaina olisi tarkoitus mennä mätsäriin molempien koirien kanssa, jos vain saan kyydin.

5 kommenttia:

  1. Onnea Neela 10 kk! Voi vitsi kuulostaa ihanalta tollanen nössykkä, oispa meiän Ottokin tollanen: D

    VastaaPoista
  2. Sori, piti siis sanoa Tuike, ei Neela:""D

    VastaaPoista
  3. Onnea 10kk Tuike!
    Kyl se aika näiden pentujen kanssa menee nopeasti. :)

    VastaaPoista
  4. Voi toista, ihan pentu vielä :D Mutta onnittelut Tuike 10kk! Ehkä siinä vuoden iän paikkeilla tajuaa olevansa akita... Meidän käppänälle iski tuonikäisenä hirveä uhmaikä ja ottivat muutaman kerran (päivän mahtavin vähättely) yhteen cairnherran kanssa lauman johtajuudesta, eipähän pentu onnistunut ;)

    VastaaPoista
  5. Tuike kiittää jokaista. :) Niin, ehkäpä se silloin tajuaa olevansa akita. :D

    VastaaPoista