sunnuntai 1. elokuuta 2010

Match show 31.7

Odotellaan kehää

Onnistuin saamaan kyydin lauantaiksi, joten suuntasimme molempien koirien kanssa kohti Joensuuta mätsäri mielessä. Pitkästä aikaa taas mätsäilemään, kovien helteiden aikaan ei niihin huvittanut mennä. Alun perin molempien koirien piti päästä esiintymään, mutta koska kehät olisivat menneet päällekkäin päätimme, että vain Tuike menisi kehään enemmän kokemusta hakemaan. Asian olisi kyllä kuulema voinut järjestää niin, etteivät koirat olisi yhtä aikaa kehässä, mutta äiti päätti mennä Neelan kanssa koirapuistoon mätsärin ajaksi, mitä Neela ei kyllä pistänyt pahakseen. :) Niinpä Tuike ja minä jäimme odottelemaan kehän alkua, erään ihanan tuttavan lupautuessa kuvaamaan meitä.

Tuike oli isoissa nuorissa ja parikseen Tuike sai hienosti käyttäytyvän suomenpystykorvan. Tuike jaksoi seistä ja juosta tosi nätisti, tuomari kehuikin Tuikkeen hienoa vapaata liikettä. Hyvä tyttö! :) Pari oli todella tasainen eikä tuomari osannut päättää kumpi saisi punaisen nauhan. Loppujen lopuksi me saimme sinisen nauhan, mutta tuomari vielä loppuun totesi, että näin nyt vain tällä kertaa. Sitten aloimme odottamaan sinisten kehän alkua.

Sinisten kehään päästiinkin pian ja valmistauduinkin vain pikaiseen pyörähtämiseen siellä. Siinä aikamme sitten seistiin ja pari kierrosta ympäri juostiin, kunnes tuomari sanoi, että akita on ykkönen! Itse olin jo valmiina kävelemään kehästä pois, joten ilmeeni taisi olla näkemisen arvoinen. :D Matka jatkui heti suoraan BIS-kehään, joka jäi erittäin pikaiseksi pyörähtämiseksi. Tuikkeen kokonaistulokseksi tuli siis SIN1! :) Palkinnoksi saatiin 10 euron lahjakortti Mustiin & Mirriin, pokaali ja vinkulelu (jonka Neela kotona omi heti itselleen). Yllätyin tosi hienoista palkinnoista, täällä päin mätsäreissä BIS-koirakin tuntuu saavan vain jonkun hassun puruluun. Vaikka eihän ne palkinnot ole tärkeintä. ;)



Tuike palkintoineen

Keskiviikkona olisi myös mätsäri luvassa, saa nähdä saanko sinnekkin kyydin. Olisi hyvä viime hetken harjoittelu ennen 3 päiväistä Sawo Showta.

2 kommenttia:

  1. Kairalla on kanskin mätsäreissä ansaittu samanmoinen veturivinku! :)

    VastaaPoista
  2. Se olikin Tuikkeen mielestä paras palkinto (ja niin myös Neelan). (: Saispa näyttelyissäkin joskus leluja palkinnoksi, pokaaleista kun ei koiralle paljon iloa ole. :D

    VastaaPoista