sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Poika on tullut kotiin!

Kotimatkalla

Odotettu helatorstai saapui viimeinkin ja haimme Valo-poitsun Pieksämäeltä uuteen kotiinsa. Kotimatka meni mainiosti, Valo lähinnä nukkui ihmettelemättä sen enempää. Kotona koirat ottivat uuden tulokkaan loistavasti vastaan, jopa Neelan mielestä pikkuinen on hyvä painikaveri. Kyllä huomaa, että Valo on tottunut touhuamaan isojen koirien kanssa, niin reippaasti on mukana molempien koirien menossa. Ja häntä se vain vispaa. :) Myös kissat totesivat uuden tulokkaan olevan ok.

Valo on selvästi uteliaampi ja menevämpi kuin Tuike pentuna sekä ehkä astetta itsenäisempi, kaipa Valo on ainoana pentuna tottunut touhuamaan enemmän itsekseen. Ensimmäinen ukkonenkin on koettu, eikä Valo reagoinut siihen mitenkään, pötkötti tyytyväisenä olohuoneen lattialla. Ihana pentu kaiken kaikkiaan, saa nähdä millainen vekara tästä kehittyy. :)

Loppuun kuvapläjäys Valosta, kaikki kuvat on ottanut Aune Rugojeva.


















5 kommenttia:

  1. Voi ei mikä suloinen karvapallo!! <3 Pentukuume iski :D

    VastaaPoista
  2. On kyllä syötävän suloinen Valo noissa kuvissa. Varsinki tuo missä mennään juoksujalkaa etukoivet ilmassa. Ihana. Onnea vaan uuteen kotiin! Ihanaa, että koissut tulee keskenään toimeen.

    VastaaPoista
  3. Onnittelut poitsusta (ja vanhempien koirien hyvästä vastaanotosta :D) :)

    VastaaPoista
  4. Kiitos, kiitos. :) Ainahan se vähän jännittää miten lauma suhtautuu uuteen tulokkaaseen, mutta hyvinhän se sitten menikin

    VastaaPoista
  5. Sinulle olisi haaste :)
    http://my---turn---to---be---alive.blogspot.fi/

    VastaaPoista