sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Pyhäselkä RN 21.4.


Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa eli kävimme siis Pyhäselän ryhmänäyttelyssä pyörähtämässä ja neiti nappasikin sieltä ROPin! Tuomarina oli Pekka Teini, joka on antanut Tuikkeelle aikoinaan pentuluokassa varsin lupaavat arvostelut ja nytkin neiti oli hänen mieleensä. Teini onkin tunnettu kiinnostuksestaan japanilaisiin rotuihin, onhan hän arvostellut akitojen erikoisnäyttelyssäkin. Muita akitoja ei ollut. Ryhmäkehässäkin kävimme pyörähtämässä ilman sen kummempaa menestystä. Ja arvostelua:

 "Tyypiltään erinomainen, todella kaunisilmeinen valionarttu. Oikein sijoittuneet ja nojautuneet korvat. Riittävän pienet silmät. Selkä voisi olla hieman tiiviimpi tänään. Hyvät, hieman avoimet kulmaukset. Kaunis häntä ja hyvä turkki. Liikkuu tasapainoisesti ja rotutyypillisesti." - Pekka Teini VAL-ERI1, SA, PN1, ROP

 Se olikin viimeinen lähialueen ryhmänäyttely, jatkossa suuntaamme katseemme CACIBien metsästykseen. Seuraavalla kerralla onkin meillä toukokuun alussa vuorossa luonnetesti Joensuussa, jännää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti